Renotex Stukadoor & TegelwerkerOver ons

Renotex Stukadoor & Tegelwerker Breda is een professioneel stukadoorsbedrijf. Wij werken met ons team aan projecten in en rond Breda. Wij zijn vooral werkzaam in de particuliere markt, maar we werken ook regelmatig aan kantoor- en winkelpanden.

Waarom kiest u voor Renotex Stukadoor & Tegelwerker Breda

  • Wij pakken ieder project aan met enthousiasme
  • Onze vakmensen weten wat ze doen en hebben erg veel ervaring binnen hun vak
  • Vochtkringen en schade aan wanden worden vakkundig hersteld
  • Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen

Professionele stukadoors en tegelwerkers

Binnen ons bedrijf werken vakmensen. Opgeleid binnen hun vakgebieden (stucen, binnenschilderwerk of tegelwerk) en met ruime ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om de beste kwaliteit te leveren. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij welke technieken en materialen we het beste kunnen toepassen.

Specialismen

Wij vinden het belangrijk om de hoogste kwaliteit te bieden. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in drie vakgebieden: buitenstucwerk, decoratieschilderwerk en tegelwerk. Binnen deze takken van sport kunt u dus rekenen op kennis, kunde en de hoogste kwaliteit. Wij zorgen dat onze medewerkers de juiste cursussen en opleidingen volgen om nieuwe technieken te leren, en laten nieuwe collega’s altijd ervaring opdoen bij collega’s die langer bij ons werken. Zo leiden wij binnen Renotex steeds nieuwe vakmensen op.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte voor u op te maken.