Renotex Stukadoor & TegelwerkerStucwerk (binnen & buiten)

Stucwerk (binnen & buiten)

Als specialist in buitenstucwerk weten wij precies hoe we uw buitenmuur kunnen herstellen of vernieuwen. Door gebruik te maken van stucwerk lossen we diverse problemen op. Denk hierbij aan scheuren, loszittend stucwerk, vochtproblemen en warmteverlies. Het resultaat? Een strakke en gladde muur!

Uw muren als nieuw

Bent u niet meer tevreden over hoe uw buitenmuur eruitziet? Wellicht zijn er na verloop van tijd scheuren in de muur ontstaan. Ook kan er sprake zijn van loszittend of afgebladderd stucwerk. Wij lossen deze problemen vakkundig voor u op.

Wandafwerking

Ook voor het isoleren van de buitengevel is stucwerk een goede oplossing. Wij zorgen uiteraard voor een correcte wandafwerking waardoor u op lange termijn plezier houdt van ons stucwerk. Bij Renotex Stukadoor & Tegelwerker gaan we altijd voor het beste resultaat.

Verhoog de waarde van uw woning

Door een buitenmuur te laten stucen ziet uw huis er weer fris en als nieuw uit. Hierdoor kunt u met veel plezier van uw woning blijven genieten. Daarnaast draagt goed stucwerk bij aan de waarde van uw woning, zodat u ook in de toekomst baat heeft van ons werk.

Renotex heeft een goede naam opgebouwd als stukadoorsbedrijf. U kunt er daarom op rekenen dat wij er alles aan doen om onze goede naam hoog te houden. Wij gaan altijd voor het beste resultaat met als doel: tevreden klanten!