Renotex Stukadoor & TegelwerkerPlafond verlagen en wanden plaatsen

Plafond verlagen en wanden plaatsen

Steeds meer mensen kiezen bij het verbouwen van hun woning voor verlaagd plafond. Daarom is het bij het verlagen van een plafond handig om van tevoren rekening te houden met de prijzen en de eventueel bijkomende kosten. Er zijn dus meerdere redenen om voor een mooi en strak plafond te kiezen:

De meest voorkomende reden om het plafond te verlagen is een betere verlichting. Dankzij de vele soorten led- inbouwspots en led- strips is het mogelijk om zowaar alle lichtsituaties te creëren. Ook zijn de prijzen hiervoor steeds scherper, waardoor het verlaagd plafond redelijk goedkoop kan zijn.

Slimme draadloze verlichting kan je met de app op je smartphone of zelfs met je stem bedienen. Met de smart led-verlichting in het plafond zijn de mogelijkheden ongekend. Als je dit combineert met de inbouw speakers in het plafond, tv-meubel in de wanden dan heb je er gelijk een thuisbioscoop erbij. Een nadeel hiervan is dat de kosten erg kunnen oplopen. Zo zie je dat een verlaagd plafond goedkoop kan zijn, maar je kan het ook zo duur maken als je wilt.

Een andere reden is dat je isolatie wil aanbrengen voor een beter binnenklimaat of diverse kabels wil wegwerken. Bovendien kan verlaagd plafond in vele gevallen een uitkomst bieden. De prijs die je betaalt voor het verlagen van het plafond is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de afwerking, het oppervlak en de kosten voor de vakman. Renotex Breda staat altijd klaar voor advies.